Du er et tastetrykk unna en livsendring

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg var en person som var kjempeaktiv frem til jeg ble utrolig lei av treningssenter. Tok kontakt med Amir, og har ikke angret. Amir er en trener som lytter til dine behov, og sammen med deg setter han opp en plan for at du skal nå dine mål. Vi brukte naturen som vårt treningssenter, og brukte enkle ting for å trene styrke. Jeg lærte utrolig masse nytt selv om jeg hadde trent hele mitt liv. Jeg hadde en motivator i Amir, men også et menneske som ble godt kjent med meg og som visste hvor langt han kunne presse meg. Det hadde jeg virkelig behov for. Treningen ble utrolig gøy igjen, jeg fikk bedre kjernemuskulatur, bedre kondisjon, og ikke minst så nådde jeg mine mål med Amir. Amir er en energisk og motiverende type som jeg kan anbefale på det varmeste når det kommer til PT og trening for at du skal nå dine mål.

Dejan Vasic


Å velge og samarbeide med Amir er den beste beslutningen jeg har tatt for helsen min, noen gang. Amir ser og tilrettelegger for å få frem det beste i deg, og motiverer på en måte så man ikke kan unngå å føle mestring etter timen er ferdig. Amir ser sammenhengen mellom psykisk helse og aktivitet, hvordan både bevegelse ute i frisk luft og trening innendørs har positiv påvirkning på kropp og sjel. Han har hjulpet meg på veien for å nå mål som jeg har jobbet for lenge. Anbefaler Amir på det sterkeste! 

Ine Lee Steinsland


Amir er en gledesspreder! Man får motivasjon og lyst til å trene med deg. Du tilrettelegger ønsker og behov. Glemmer ikke når det var enorm hodepine av mange timer daglig munnbind bruk. Da var det helt fantastisk å kunne ta en spasert tur på skauen/ i terreng sammen. Du er utrolig fleksibel. Så kan du sannelig pushe til man holder på å kaste opp.

Merethe Breland